Fibres d'absorption

SpillFix granulaat is gemaakt van kokosvezels en is een volledig natuurlijk product dat geen kankerverwekkende stoffen of stof produceert. Het heeft een absorptievermogen dat meer dan vier keer groter is dan klei, waardoor het geschikt is voor zowel binnen- als buitengebruik.

SpillFix absorptievezels - pot 3 l (6 st)

SF JAR

SpillFix absorptievezels - zak 50 l

SF 50 l

SpillFix absorptievezels - zak 50 l (48 st)

SF 50 l

Spill kit kar universeel

Spill kit strooikist universeel

Absorptievezels Spill Fix
Absorptievezels Spill Fix

Onze absorptievezels zijn natuurlijke vezels die dienen als absorptiemiddel voor calamiteiten. De vezels nemen de gemorste vloeistof razendsnel op en werken zeer efficiënt.

Het absorptiemiddel bestaat uit unieke vezels met een zeer hoog absorptievermogen, waardoor de werkplek binnen één minuut weer schoon is, zonder resterende sporen achter te laten. De vezels nemen vloeistoffen zo grondig op dat de vloer zijn stroefheid direct weer terugkrijgt.

Bovendien zijn de vezels 100% milieuvriendelijk, omdat ze niet giftig zijn en volledig uit natuurlijke materialen bestaan. Ze zijn daarmee een echte Green Deal voor het Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) van jouw bedrijf.

De absorptievezels zijn bovendien licht in gewicht waardoor je amper afvalkosten hebt.

De vezels zijn geschikt voor onder andere emulsies, verf, brandstoffen, olieproducten, de meeste chemicaliën, coatings en oplosmiddelen. Ze zijn te gebruiken bij lekkages op de vloer en/of olievlekken op open water. Het gebruik ervan is snel en veilig.

Je kan bij ons terecht voor verschillende volumes van de absorptievezels.

Absorptievezels nodig?

Krijg meer informatie over ons aanbod.